A HANCO. MENEDZSERIRODA ÉRTED ÉS CSALÁDODÉRT!

Munkatársainknak

Bababarát 2006 Alapítvány

A legutóbbi dunaújvárosi Üzletember Találkozónkon jelentettük be, hogy 2007-2010 között kiemelt feladatot szánunk az egészségügyi szolgáltatások bevonására a HanCo. Exkluzív Üzleti Társaság tagjai sorába. Ennek keretében Cégünk kiemelten támogatja együttműködés keretében a MÁV Kórház szülészet-nőgyógyászatán működő Baba-barát Alapítványt.

A Baba-barát Alapítvány azt a célt tűzte ki, hogy az ÁEK-MÁV Kórház szülészeti-nőgyógyászati osztályán ellátott kismamáik, szülő nőik, újszülötteik és nőgyógyászati betegeik számára az egészségügyi ellátást a legmagasabb komfortszinten biztosítsák. Ezt szolgálta a 2006-os év kb. 8 millió Ft-os felújítási beruházása is, mellyel szakambulanciájukat és 4 kórtermet varázsoltak újjá.
Ebben a folyamatban kíván cégünk, a HanCo. Menedzseriroda Kft. is élen járni. Partnercégeinkkel, lehetőségeinkkel, munkánkkal, felajánlásainkkal segítjük a Baba-barát Alapítványt. Külön köszönöm azoknak a vállalkozásoknak a támogatását, akik már csatlakoztak hozzánk rendszertagjaink közül ehhez a nemes felajánláshoz.

Amennyiben egyetértetek a Baba-barát Alapítvány és Üzleti Társaságunk ezirányú konkrét céljaival, és lehetőségetek is van rá, kérjük hogy az adótörvény által biztosított lehetőséggel élve, személyi jövedelemadótok 1%-val járuljatok hozzá, hogy folytathassuk a megkezdett munkát. Amennyiben az adóbevallásotokat cégetek, munkahelyetek intézi, kérjük, ne mulasszátok el nekik átadni nyilatkozatotokat, mely csak akkor érvényes, ha ezt zárt borítékban teszitek és feltüntetitek neveteket, címeteket és adóazonosító jeleteket. Amennyiben önadózók vagytok, kérjük, hogy adóbevallásotokkal együtt külön lezárt borítékban az előbb említett adatokat feltüntetve tegyétek a „nagy borítékba”.

Baba-barát Alapítvány

Adószám: 18048858-1-42
Bankszámlaszám: CIB 10700488-43470406-51100005

Támogatásotokat ezúttal is köszönjük, és megígérjük, hogy annak felhasználásáról személyesen értesít Benneteket a Bababarát Alapítvány.

 

Kapcsolattartó: dr. Vermes Gábor osztályvezető főorvos +36-30-9427-477

 

 

 Elérhetőségeink:

 ÁEK-MÁV- Kórház

 1062 Budapest,  Podmaniczky u. 111.

 Telefon: +36-1- 475-2600

 Internet:  www.mavszuleszet.hu

 E-mail:  admin@mavszuleszet.hu