A HANCO. MENEDZSERIRODA ÉRTED ÉS CSALÁDODÉRT!

Munkatársainknak

Magyar Kommunikáció Tudományi Alapítvány

Pénzintelligencia
Pénzintelligencia elõadás-sorozat nyilt napok
Az információk speciálisan a vagyonépítés köré vannak fonva, és széles körben használható bármely területén az életnek, hiszen létezésünk Quantum-milliõje ugyanazon törvényszerûségek alapján mûködik.

"Ha mindig azt csinálod, amennyit mindig gondoltál,
mindig annyit kapsz, amennyit mindig gondoltál"
- Alexander -
                                                                                                                                                                           Mi hiszünk benne 
A jelenlegi világban, ahol senki nem tudja olyan magabiztossággal megmondani, hogy mi fog történni 3 év múlva - mi hiszünk egy jobb világban, melyet a „Space We Create” Project for the Millenium programban látunk lehetségesnek megvalósulni.

A HighFive csapata is azért dolgozik, hogy egy fényesebb jövőt teremtsen és ezért állt a programunk szolgálatába mindazzal, amit tud - a magazinokon, a rádión és a Flashwave-en keresztül. Közös célunk, hogy jelenlegi világunk gazdasági és társadalmi megtorpanásában összefogásra segítsük a vállalkozó kedvűeket, hogy egy kreatívabb fejlődési utat találjunk civilizációnk új korszakának hajnalán.
                                                                                                                                                                                  Trendváltás                                                                                                                                                             A High Five csapata azt az érdemes nagy volumenű célt tűzte ki maga elé, hogy hidat képezzen a régi gazdasági rendszer és az új idők gazdasági világtrendje között. Egyre többen vannak azok, akik felismerik, hogy az eddigi stratégiák idejét múltak. De vajon tudja-e valaki, hogy milyen irányba kell haladni ahhoz, hogy új lehetőségeket találjanak, amit újult erővel tudnak felhasználni?

Talán az egyéni erőlködés ideje lejárt már? Talán eredményesebb lehet összedobni mindazt amink van, és közösen gondolkodni a jövőről?

Nézőpontunk szerint az evolúció következő lépcsőfokát csak összefogásban lehet meglépni.

Azt, hogy mennyire és milyen gyorsan válik sikeressé amit csinálsz, az is mutathatja, hogy a képességeidből és tudásodból hány százalékot használsz fel – ezt nevezzük a tudásod és a képességed kapitalizációjának.
 

Kapcsolattartó:

Elérhetőségeink:

H-1053 Budapest, Veres Pálné u. 30.

Telefon: +36-30-5292-682

Internet: www.comtud.com

E-mail: comtud@comtud.hu