A HANCO. MENEDZSERIRODA ÉRTED ÉS CSALÁDODÉRT!

Munkatársainknak

Com.unique Kft.

A Com.unique Kft. 2002 márciusában azzal a küldetéssel alakult, hogy a liberalizált távközlési piacon magas színvonalat képviselő telefon-, internet- illetve televíziós szolgáltatásokat nyújtson egyéni előfizetői és vállalkozások számára az átlagos piaci árnál mindig olcsóbban.

Társaságunk eleinte az AUTÓKER HOLDING ingatlanfejlesztéseit látta el korszerű, minden igényt kielégítő telekommunikációs rendszereivel illetve szolgáltatásaival. Mára azonban sok más ingatlanfejlesztő is meggyőződhetett arról, hogy kitartva küldetésünk mellett kifejezetten versenyképes árakon nyújtjuk számos tekintetben a multinacionális szolgáltatók termékeinél is korszerűbb távközlési szolgáltatásainkat.

Mára büszkén mondhatjuk, több mint 8000 ügyfelet szolgálunk ki számos lakóparkban, és előfizetőink száma napról-napra dinamikusan növekszik. Ennek érdekében a folyamatos és biztonságos szolgáltatás mellett folyamatosan kutatunk új, innovatív technológiák után, hogy ügyfeleink a lehető legjobb és legkorszerűbb szolgáltatásokat élvezhessék változatlanul kedvező árakon.
 

Kapcsolattartó: Varga Levente ügyvezető igazgató

 

 

Elérhetőségeink:

1133 Budapest, Hegedűs Gy. u. 83-87.

Telefon: +36-1-801-2000

Telefax: +36-1-801-2005

Internet: www.comunique.hu

E-mail: info@comunique.hu