A HANCO. MENEDZSERIRODA ÉRTED ÉS CSALÁDODÉRT!

Munkatársainknak

Dunaújváros Televízió (DSTV)

Televíziónk 2005 áprilisában szerzett ORTT engedélyt működésre. Az első képlékeny elképzelések azóta többször átalakultak, kibővültek, de főleg fejlődtek. Ha mindenképpen meg kellene jelölni, akkor az Ars Poetica talán éppen ez az utolsó, a „FEJLŐDÉS" , vagy a mindenáron fejlesztés lehetne. Ugyan a fejlesztéseink az első pillanattól a források korlátaiba szorultak, a DSTV hamar ráérzett a fejlesztések és a szolgáltatás diverzifikációja nyújtotta előnyökre és lehetőségekre. Az első szerencsés időszak, melyben átmenetileg versenytárs nélkül tevékenykedtünk, megmutatta, hogy van helye új szín foltnak és arra reális igény is mutatkozik Dunaújváros média viszonylatában. A szerencsés helyzet nem sokáig állt fenn, ennek ellenére amire azóta is büszkék vagyunk, hogy a több évtizedes múltra visszatekintő, éppen megszűnt városi tulajdonban lévő televízió nagyobb fejlődésen ment keresztül (azáltal, hogy a DSTV a piacon volt), mint amilyenen 20év alatt sem. Sorra fedeztük fel a saját motívumainkat és eredményeinket, elképzeléseinket főként a versenytárs arculatában.

Nem elfelejtve a stabil befektetői hétteret, cégünk a kezdetektől kezdve magántőkéből a piac valós igényei és körülményei között és azokhoz igazítva működik, melyet pályázatokkal egészítünk ki. Előnyeink között kimagasló a rugalmasság, amely a versenytársaink és a piac által diktált kihívásokra azonnali választ tud nyújtani legyen az szolgáltatási diverzifikáció, vagy arculati megújulás. Előnyünk még a humán erőforrásban rejlő know-how és a stáb elkötelezettsége, mely nem egyszerű alkalmazottként, de a cég érdekeit szemelőtt tartva gondolkodik, amely egészen páratlan a mai világban.

                                                                                                                                                                                                            

Elérhetőségeink:

Interneten : www.dstv.hu
Ügyfélszolgálati pont, hirdetésfeladás :
2400 Dunaújváros Dózsa György út 9. Fsz
Ügyfélszolgálati pont telefonszám :
+36 25 504 360
hétfőtől-péntekig: 9-17 óráig
Érdeklődés, észrevételek :
info@dstv.hu
Varga Richárd ügyvezető :
Tel: +36 70 326 63 50
e-mail : varga.richard@dstv.hu

 

Annak ellenére, hogy a DSTV megalakulása óta alig 4év telt el, a pontos pozícionálásnak és a racionális pénzügyi fegyelemnek, továbbá a fenti humán erőforrásbeli előnyöknek köszönhetően cégünk a jelenlegi nehéz gazdasági helyzetben is stabil maradt és alkalmazottak bővítését hajtotta végre, sőt még 2009-ben új stúdió építésébe kezdünk, mely minden korszerű igényt kielégít majd az élő adástól kezdve az országos televíziókba történő bejelentkezésig, melyekről mindezidáig csak álmodtunk.

Tanácsadóinknak, befektetőinknek, partnereinknek, kritikus nézőinknek ezúton (is) szeretnék köszönetet nyilvánítani, reméljük Ön, kedevs olvasónk is (legkésőbb hamarosan:) valamelyik felsorolt táborhoz tartozik.
                                                                                                                                                                 HanCo.-s kedvezmény: 30% minden médiaszolgáltatás árából.

Médiaajánlat: http://www.dstv.hu/?q=mediaajanlat

Kapcsolattartó: Varga Richárd ügyvezető igazgató +36 70 326 63 50