A HANCO. MENEDZSERIRODA ÉRTED ÉS CSALÁDODÉRT!

Munkatársainknak

Eseménynaptár És Képgalériák

 

"Egyedül lenni nem olyan jó, mint többen lenni és összetartani." - Alan Alexander Milne

 

2009

2009. szeptember 23.-26.

MARCALI VÁSÁR 2009 - Marcali

Partnerképviseleti Szolgáltatás
Marcaliba másodszor tértünk vissza kiállítóként és Partnerképviseleti Szolgáltatásunkat nyújtva a Marcali Expora. Ezúttal is nagyon hatékonyan dolgoztunk. Munkatársaink jóvoltából több cégünknek új kapcsolatokat hoztunk, amelyek kiaknázásában továbbra is segítünk. 17 vállalkozást képviseltünk ezúttal. Hasznos, sikeres volt ez a 4 nap is. A Marcali Expora jövőre is eljövünk!
 

2009. május 30.-június 2.

CSABA EXPO 2009 - Békéscsaba

Partnerképviseleti Szolgáltatás
Nem kérdés, hogy mindig jól sikerül a békéscsabai Csaba Expo, köszönhetően Váradi Zoli barátunknak és csapatának, akik immár nagyon sokadszorra rendezik meg ezt a patinás viharsarki rendezvénysorozatot. 20 céget képviseltünk, és több új partner csatlakozott a HanCo. Exkluzív Üzleti Társaságunkhoz azok közül, akiket itt a Vásárban ismertünk meg.

 

2008

„IGAZOLÁS”

2007 júliusa és a 2008.novembere közti rövid 16 hónap alatt megszületett a HanCo. Exkluzív Üzleti Társaság legfiatalabb két tagja: Hankó Vivien és Hankó Lorina. 

Természetesen minden, a szerződéseinkben vállaltakat cégünk teljesítette ebben az évben is partnereink felé. Nagy hangsúlyt fektettünk a következő évek stratégiájának megalkotásában, melynek köszönhetően még hatékonyabban tudunk együttműködni a jövőben minden rendszertagunkkal.
2010-től több újdonsággal szolgálunk majd együttműködő partnereinknek, hogy a gazdasági válságot minél jobban megerősödve hagyjuk majd magunk mögött cégvezetőinkkel, rendszertagjainkkal. Mindezek koordinálásával, kidolgozásával töltöttük a 2008-as üzleti évet, valamint megünnepeltük a HanCo. Menedzseriroda fennállásának immár 10. évfordulóját.

 

2007

2007. november 30.-december 1.

„HANCO. NAPOK”

ORSZÁGOS ÜZLETEMBER TALÁLKOZÓ
Pécsely-Klárapuszta
Ezúttal ősszel adott otthont Csikós Lovasudvar a HanCo. Menedzseriroda Kft. hagyományos Üzletember Találkozójának. Cégvezetőink most is szép számban érkeztek az ország különböző régióiból. A 3 napos rendezvényen volt cégbemutató, hajnalba nyúló táncmulatság, lovas programok, lovaglás. A hűvösebb idő ellenére a HanCo.-s társaság ezúttal is remekül szórakozott és sok emberi és üzleti kapcsolat kötődött. Charlie és csapata ezúttal is kitett magáért a vendégszeretetével. Köszönjük!:)

2007. július

ÜZLETI DÖNTÉSHOZÓK 2007 KIADVÁNYUNK MEGJELENÉSE

Júliusban került nyomdába a legújabb 100 oldalas exclusive HanCo. Katalógusunk. Begidsán Péter grafikusunk és a Szinergia Print Nyomdai partnerünk sokat tettek azért, hogy olyan formában jelenjen meg a 2007-es Business Almanachunk is, mely méltán kerül frekventált helyre majd cégvezetőink irodájában.

2007. május 10-13.

CSABA EXPO 2007 - Békéscsaba

Partnerképviseleti Szolgáltatás
Idén sem maradhatott ki Békéscsaba és a Csaba Expo az éves rendezvénynaptárunkból. Partnerképviseleti Szolgáltatásunkat 22 cégnek nyújtottuk ebben a nagyon kellemes 4 napban.. Cégünk minden munkatársa igyekezett legjobb tudása szerint, lelkiismeretesen eleget tenni vállalásunknak. A kiállítást színvonalas rendezés, széles spektrumú kiállítói kör jellemezte. Az ottani munkánkat hatékonynak tartjuk. Sok érdeklődőnek mutattuk be vállalkozásunkat és az általunk képviselt cégek üzleti tevékenységét. Sokan kértek kapcsolatfelvételt, részletes tájékoztató anyagot.

2007. május 4-6.

„HANCO. NAPOK”

ORSZÁGOS ÜZLETEMBER TALÁLKOZÓ
Tiszaörs
Fergeteges 3 nap volt idén a Tiszaörsi HanCo. Napok keretében megrendezett országos Üzletember Találkozónk. Először volt velünk a Garrone Magyarország csapata, amely igazán jól sikerült, mintegy 3 órás italkóstolójának köszönhetően ezúttal sem volt panasz a hangulatra. Üzleteltünk is természetesen, de nagyon jó szívvel gondolunk vissza a Tisza-tó feletti sétarepülésünkre, az éjszakai termálstrandolásunkra és a kunmadarasi repülőtéren Molnár Tomi barátunk és üzleti partnerünknek köszönhetően rallys manővereinkre a Ladával.

2007. február 4-6.

„HANCO. NAPOK”

ORSZÁGOS ÜZLETEMBER TALÁLKOZÓ
Dunaújváros
A 2005 óta rendszertagunk dunaújvárosi Klub Hotelben rendeztük az idei év első országos Üzletember Találkozónkat. Itt mutattuk be a legújabb üzletágunkat, a pénzügyi tanácsadást. Több új üzleti partnerünk itt vett részt először a háromnapos programunkon. Kihasználva a szálloda nyújtotta sokféle szabadidős lehetőséget, igazán kellemesen éreztük magunkat. A hotelhez tartozó Házisárkány étterem gazdag kínálata és ízei is hozzájárultak ahhoz, hogy e pár nap mindenki számára felejthetetlen maradjon.

 

2006

2006. október 28-29.

„HANCO. TEREPLOVAS KUPA”

Pécsely-Klárapuszta

Immár hagyományos ősszel Pécsely-Klárapusztán a HanCo. Tereplovas Kupa. Ez a tájékozódási lovasverseny méltán népszerű az ország lovasai között. Sokfelől érkeztek ezúttal is a versenyzők. Csodálatos tájakon zajlott a Lovas Kupánk, jó időben. Egyre népszerűbb ez a sport a lovasversenyek között.

2006. szeptember 21-24.

MARCALI EXPO 2006 - MARCALI

Partnerképviseleti Szolgáltatás

Az egyik legjobban szervezett kiállítás volt, amelyen cégünk részt vett. Végig változatos programok, koncertek, események színesítették ezt a somogy-megyei Vásárt. A Marcali Expo méltán országos hírű. Nagyon sok kiállító és rengeteg látogató jellemezte ezt a szeptemberi 4 napot Marcaliban. Partnerképviseleti szolgáltatásunkat 21 cégnek nyújtottuk, kiemelkedő hatékonysággal.

2006. július 22.

„HANCO. DÍJUGRATÓ LOVASVESENY”

Pécsely-Klárapuszta

Immár sokadszor cégünk volt a névadója a Pécselyi Országos Díjugrató Lovasversenynek. A HanCo. Menedzseriroda Kft. vándorkupájára sokan neveztek az ország különböző részeiről. Hagyományosan a verseny főszponzorai is kiemelt partnereink közül kerültek ki. Külön köszönet a National-Alamo Autókölcsönző támogatásáért.

2006. július 13-15.

„HANCO. NAPOK”

ORSZÁGOS ÜZLETEMBER TALÁLKOZÓ
Pécsely-Klárapuszta

Sokadszorra és ugyanolyan sikerrel zárult a HanCo. Országos Üzletember Találkozó Csikós Lovasudvaron. Ezúttal a nyár közepén éreztük magunkat istenien Charliéknál. Kihasználva a ragyogó napsütést és időjárást, a Balatonban is csobbantunk sokat. Ezúttal sem maradt el a hajnalig tartó buli, tánc, a grill-party, a hajókirándulás és a Vanyolai Családnál elköltött borkóstoló. Közel 30-an vettünk részt a 3 napos úri-murin, ahol ismét sok barátság és üzlet született partnereink között.

2006. július 1.

„HANCO. LOVAS NAPOK”

Tiszaörs

Cégünk volt az egyik főtámogatója a nyári Tiszaörsi Lovas Napoknak. Az időjárás kegyes volt hozzánk, így kitűnő hangulatban zajlott le az egész napos rendezvény. A programban volt kenyérsütés, lovasverseny-és lovasbemutató, hagyományőrző játékok. Felléptek együttesek, volt mézeskalácssütés és minden, ami a falusi turizmus velejárója.

2006. június 8-11.

CSABA EXPO 2006 - Békéscsaba

Partnerképviseleti Szolgáltatás

A vásárszervező Expo Team Kft. ismét kitett magáért. Eseményekben és élményekben gazdagon tértünk haza a XIV. Csaba Expo rendezvénysorozatról. Az, hogy a Csaba Expo az egyik legszínvonalasabb Vásár hazánkban, már megszoktuk. Ezúttal azonban egy olyan karaokés szenzációs bulin is részt vehettünk náluk, melynek hírét már rengetegszer továbbadtuk partnereinknek, barátainknak. Emellett köszönettel vettük a Terminál Hotel minőségi vendéglátását is, melynek köszönhetően frissen dolgozhattuk végig a 4 napot.

2006. május 12-14.

„HANCO. NAPOK”

ORSZÁGOS ÜZLETEMBER TALÁLKOZÓ
Tiszaörs

Cégünk működésének egyik legsikeresebb Országos Üzletember Találkozóját rendeztük meg Tiszaörsön. Az üzleti nap mellett lehetőségünk volt sétarepülésre (Aero-Wasp), valamint navigátorként kipróbálhattuk a MOLTOM Rally Team autóját a kunmadarasi reptér igazán változatos terepén. A nyitónapon hajnalig buliztunk, míg vasárnap lovagolhattunk a Tiszaörsi Lovasudvarban.

2006. május

ÜZLETI DÖNTÉSHOZÓK 2006 KIADVÁNYUNK MEGJELENÉSE

A Quart Express Grafikai Stúdió és a Szinergia Reklámnyomda áldásos munkájának köszönhetően elkészült az Üzleti Döntéshozók 2006 katalógusunk. Minden rendszertagunkhoz személyesen juttattuk el kiadványunkat. Örömünkre szolgált, hogy ezúttal is osztatlan sikert aratott Almanachunk, mind kivitelében, mind tartalmában.

2006. április 21-23.

BAJA EXPO 2006 - Baja

Partnerképviseleti Szolgáltatás

Baján először voltunk jelen kiállítóként a rendezvénysorozaton. 20 céget képviseltünk rendszertagjaink közül. Bár az Expon nem volt kiemelkedően sok kiállító és látogató, számunkra és partnereinknek mégis hatékonyan telt el ez a hétvége. Új üzleti partnerünk, a Duna Wellness Hotel vendégszeretetét élvezve kipihenten és kellő energiával dolgoztuk végig a 3 napot.

2006. január 13-15.

„HANCO. DISZNÓTOROS”

Tiszaörs

2006 januárában Tiszaörsön a Lovasudvarban rendeztünk egy három napos úri-murit. „Családi Napok” keretében mulattuk az időt, hamisítatlan disznótoros hangulatban. Az időjárásnak köszönhetően volt alkalmunk élvezni a tél örömeit is. Ellátogattunk a tiszaörsi termálstrandra is, ahol egy kellemes fürdőzésben volt részünk.

2005

2005. november 30 – december 2.

"HANCO. NAPOK" Fortuna Szálloda és Étteremhajó***

ORSZÁGOS ÜZLETEMBER TALÁLKOZÓ
Budapest

Cégünk életében először rendeztünk Budapesten Üzletember Találkozót. A helyszín a Fortuna Szálloda- és Étteremhajó volt 2005. november 30.-december 2. között. 35 meghívott vendég vett részt rendezvényünkön. A különleges, exkluziv környezet nagyban hozzájárult ahhoz, hogy ezúttal is remekül sikerült a 3 napos program. A zárónapon kellemes kikapcsolódásban volt részünk a közeli Kleopátra Wellnessben.

2005. október 29-30..

"HANCO. LOVASVERSENY"

Pécsely-Klárapuszta

Pécsely-Klárapusztán rendezték meg október 29.-én és 30.-án a III. Pécselyi Navigációs Lovas Terepversenyt, a Kinizsi Lovasklub szervezésében. Sokan neveztek erre az immár hagyományos balatoni lovasprogramra. Cégünk volt a színvonalas rendezvény főszponzora. Vállalkozásunkon kívül rendszertagunk, a National Autókölcsönző és az Inter-Medál Serlegbolt (Veszprém) is támogatta a versenyt.

2005. október 7-9.

DUNAÚJVÁROSI ŐSZI VÁSÁR 2005 - Dunaújváros

Partnerképviseleti Szolgáltatás
A Sziporka rendezvényszervező Iroda égisze alatt került sor 2005. október 7-9. között a hagyományos Dunaújvárosi Őszi Vásárra. Ezen Cégünk is jelen volt kiállítóként, partnerképviseleti szolgáltatásunkat nyújtva megrendelőinknek. Több új üzleti partnert ismertünk meg itt. A teljes kikapcsolódásunkról pedig a Klub Hotel és Étterem színvonalas szolgáltatásai gondoskodott. A Sziporka Bt.-vel kötött szerződésünk alapján más városokban is részt veszünk kiállításokon.

2005. július 22-24.

HANSÁG EXPO 2005 - Kapuvár

Partnerképviseleti Szolgáltatás

Kapuvár adott otthont 2005. július 22-24. között a hagyományos Hanság Exponak. Cégünk kiállítóként ezúttal is Partnerképviseleti Szolgáltatását nyújtotta megrendelőinek. Az Expon az üzleti szféra nagyon sok területéről voltak kiállítók. Sok látogató tekintette meg a rendezvénysorozatot, így partnereink és mi is újabb kapcsolatokkal gyarapodtunk. Az időjárás is kegyes volt hozzánk, így jó hangulatban telt ez a júliusi hétvége.

2005. június 3-5.

"HANCO. NAPOK"

ORSZÁGOS ÜZLETEMBER TALÁLKOZÓ
Pécsely-Klárapuszta

2005-ben is Csikós Lovasudvar adott otthont a HanCo. Menedzseriroda hagyományos tavaszi Üzletember Találkozójának. Rendszertag cégeink vezetői az ország különböző régióiból érkeztek. A 3 napos rendezvényen volt cégbemutató, borkóstoló, grill-party, hajnalba nyúló táncmulatság, hajókirándulás, csikós-bemutató. Ezúttal is sok üzleti és emberi kapcsolat kötődött az igazán jó hangulatú össszejövetelen.

2005. május

ÜZLETI DÖNTÉSHOZÓK 2005 KIADVÁNYUNK MEGJELENÉSE

Májusban megjelent a 100 oldalas exclusive kiadványunk, az Üzleti Döntéshozók 2006 katalógusunk. Mint mindig, ezúttal is a Quart Express Grafikai Stúdió és a Szinergia Reklámnyomda munkáját dicséri a magas színvonalú grafika és nyomdai kivitelezés. Minden rendszertagunkhoz személyesen juttattuk el kiadványunkat. 
 

2005. február 4-6.

"HANCO. DISZNÓTOROS"

Pécsely-Klárapuszta

2005 februárjában hagyományteremtő farsangi úri-murit rendeztünk Pécsely-Klárapusztán. „Családi Napok” keretében mulattuk az időt, hamisítatlan disznótoros hangulatban. Az időjárásnak köszönhetően volt alkalmunk élvezni a tél örömeit is…

2004
 

2004. november 12-13-14

"HANCO. NAPOK" Szigetköz Wellness Hotel****

ORSZÁGOS ÜZLETEMBER TALÁLKOZÓ
Dunakiliti

Dunakilitin, az újonnan megnyitott Szigetköz Wellness Hotelben tartottuk az őszi Üzletember Találkozónkat. Közel 40 cégvezető vett részt rendezvényünkön. Az abszolút exclusive környezet is hozzájárult ahhoz, hogy ezúttal is remekül sikerült a 3 napos program.

2004. október 29.-31.

RÁBA-HÍDEXPO - Sárvár

Partnerképviseleti Szolgáltatás

2004-ben nyitotta meg Sárváron jubileumi kiállítását, a X. RÁBA-HÍDEXPO-t partnerünk a Rába-Hídexpo Kft. A 100 kiállító között szerepelt cégünk is. A Vásáron 23 cégnek nyújtottunk Partnerképviseleti Szolgáltatást. A rendezvénysorozatot a hagyományos, több, mint 450 éves Simon-Júda napi kirakodóvásár is színesítette.

2004. augusztus 24-31.

HANCO. NYARALÁS TUNÉZIÁBAN"
Külföldi nyaralás üzleti partnerekkel, családdal és barátokkal

Üzleti partnereink, családjaik, barátaink részvételével szerveztük meg 2004 nyarán az első közös nyaralásunkat. Ezúttal Tunézia volt az úti cél, ahol változatos programok, kirándulások, Sahara-túra színesítette a 8 napos programot.

2004. június 2- július 4.

MOSONMAGYARÓVÁR EXPO 2004

Partnerképviseleti Szolgáltatás

2004. július 2-4. között Mosonmagyaróváron a Flesch Károly Kulturális Központ adott otthont a Lajta Exponak. A rendezvénysorozat szervezője üzleti partnerünk, a Rába-Hídexpo Kft. volt. A 134 kiállító cég között szerepelt cégünk, a HanCo. Menedzseriroda Kft. is. A Vásáron 23 cégnek nyújtottuk a Partnerképviseleti Szolgáltatásunkat. Az expot kiegészítő programok, rendezvények tették még színesebbé.

2004. június 26.

"HANCO. DÍJUGRATÓ LOVASVERSENY"
Pécsely-Klárapuszta

Immár sokadszor cégünk volt a névadója a Pécselyi Országos Díjugrató Lovasversenynek. A HanCo. Menedzseriroda Kft. vándorkupáját Fazekas István díjugrató lovas nyerte kiemelkedő teljesítménnyel. Hagyományosan a verseny főszponzorai is kiemelt partnereink voltak. Külön köszönet a Piac és Profit Üzleti Magazin, a National-Alamo Autókölcsönző és a Pf& P Bt. támogatásáért.

2004. május 30.

PÉTFÜRDŐI GYERMEKNAP
Pétfürdő - Szabadidő Park

2004-ben is, kiemelt partnerünk a Pétfürdői Diák Sportegyesület rendezte a Gyermek Napot Pétfürdőn. Cégünk támogatóként vett részt az eseménysorozaton. Nagyon sok érdekes versenyszámban mérték össze tudásukat az apróságok. A PDSE taekwondosainak bemutatója mindannyiunk tetszését elnyerte. A remek hangulatú nap után biztosak vagyunk abban, hogy jövőre is itt leszünk.

2004. május 14-15-16.

"HANCO. NAPOK"

ORSZÁGOS ÜZLETEMBER TALÁLKOZÓ
Pécsely-Klárapuszta

2004 májusában is Csikós Lovasudvar adott otthont a HanCo. Menedzseriroda Kft. hagyományos tavaszi Üzletember Találkozójának. Cégvezetőink az ország különböző régióiból érkeztek. A 3 napos rendezvényen volt cégbemutató, borkostoló, grill-party, hajnalba nyúló táncmulatság, hajókirándulás, csikósbemutató. Ezúttal is sok emberi és üzleti kapcsolat kötődött.

2004. április

ÜZLETI DÖNTÉSHOZÓK 2004 KIADVÁNYUNK MEGJELENÉSE

A hagyományoknak megfelelően ezúttal is tavasszal jelent meg kiadványunk, az Üzleti Döntéshozók katalógusunk. Az almanach kivitelezésében és létrehozásában mint mindig, ezúttal is a Quart Express Grafika Stúdió és a Szinetgia Reklmámnyomda Kft. vett részt.

 

2003

2003. november 14-16.

„HANCO. NAPOK TISZAÖRSFÜRDŐN”

ORSZÁGOS ÜZLETEMBER TALÁLKOZÓ
Tiszaörsfürdői Üdülő Centrum
Harminc cégvezető vett részt az őszi Országos Üzletember Találkozónkon, Tiszaörsfürdőn. Bár az idő nem volt kegyes hozzánk, mégis kitűnő hangulatban telt a három nap. Az egész napos cégbemutatókat követően az eddigi legtöbb üzlet köttetett az ott megjelent partnereink között. Az első nap éjszakáján a termálmedencében pezsgőzéssel mulattuk az időt. Szombat délután az egyik új partnerünk, a Termál Hotel Pávai vendégszeretetét élvezhettük Berekfürdőn. Itt frissítő masszázs, jacuzzi, medence és szauna várta a társaságot. Az este a bulizásé volt. A Tourist Farm lovasudvarán bogrács-party és borkóstoló mellett Zsizsi éneklésével fergeteges táncmulatság vette kezdetét. Volt minden, móka, kacagás. Bár a vasárnapi sétarepülés a nagy köd miatt elmaradt, mégis jókedvűen búcsúztak el egymástól partnereink.

2003. október 23.-26.

ZALAEGERSZEGI ŐSZI VÁSÁR – Zalaegerszeg

Partnerképviseleti Szolgáltatás

Nagyon jól szervezett, változatos programokkal dúsított rendezvényen vettünk részt Zala megye fővárosában. Itt 31 cégünket képviseltük standunkon, míg három rendszertag vállalkozás személyesen is jelen volt kiállítóként velünk. Jó hangulatú, hatékony vásár volt, nagyon komoly háttérrel. Üzleti partnereken kívül új munkatárssal is erősödött csapatunk.

2003. október 9.-12.

SZOMBATHELYI ŐSZI VÁSÁR – Szombathely

Partnerképviseleti Szolgáltatás
2003. október 9-12. között Szombathelyen rendezték meg a Szombathelyi Őszi Vásárt. Ezúttal 25 vállalkozásnak nyújtottuk a Partnerképviseleti Szolgáltatásunkat. Sajnos az itt hagyományosan rossz idő rányomta bélyegét a látogatottságra. Ettől függetlenül a kiállítást hatékonynak értékeltük, hiszen ezúttal is sok érdeklődőt közvetítettünk megrendelőink felé.

2003. augusztus 8.-10.

„HANCO. NAPOK SZLOVÉNIÁBAN”

Raftingtúra
Fantasztikus élményekkel lettünk gazdagabbak! Üzleti partnereinkkel és barátainkkal 2003. augusztus 8.-10. között meghódítottuk a Soca folyót Szlovéniában. A három napos raftingtúra felejthetetlen volt. Csodálatos tájakon, vadvizeken, félelmetes kanyonokon át vezetett az utunk. Kirándultunk százméteres szakadék felett, ugrottunk le 8-10 méteres sziklákról, vízesésekről. Nincs az a csúszdapark, amelyet össze lehetne hasonlítani a természet adta csodákkal. Ez pedig a canyoning. Igyekeztünk, hogy adrenalinszintünk végig magasan legyen. Az esti grill-party, borozgatás, tánc nagyon jó hangulatban telt. Hazaérve így búcsúztunk: "Jövőre újra mennünk kell."

2003. június 14.

„HANCO. DÍJUGRATÓ LOVASVERSENY”

Pécsely-Klárapuszta
Cégünk volt a névadója a pécselyi Országos Díjugrató Lovasversenynek. A HanCo. Menedzseriroda vándorkupáját Cseresznyés László lovas nyerte kiemelkedő teljesítménnyel. Hagyományosan a verseny fő szponzorai is partnereink voltak. Külön köszönet a Piac és Profit Üzleti Magazin, a National-Alamo Autókölcsönző és a Pf&P Bt. támogatásáért.

2003. május 16.-18.

„HANCO. NAPOK CSIKÓS LOVASUDVARON”

ORSZÁGOS ÜZLETEMBER TALÁLKOZÓ
Pécsely-Klárapuszta
Ezúttal is a Csikós Lovasudvar adott otthont a HanCo. Menedzseriroda hagyományos tavaszi Üzletember Találkozójának. Cégvezetőink az ország különböző régióiból érkeztek. A 3 napos rendezvényen volt cégbemutató, borkóstoló, grill-party, tűzijáték, hajnalba nyúló táncmulatság, hajókirándulás, csikós-bemutató. Ezúttal is sok üzleti és emberi kapcsolat kötődött. A társaság remekül érezte magát, melyhez csodálatos, napsütéses idő is párosult. Sokan mondták a rendezvény végén: a HanCo. Menedzseriroda 6 éves történetének eddigi legsikeresebb Üzletember Találkozóján lehettek jelen.

2003. május

ÜZLETI DÖNTÉSHOZÓK KIADVÁNYUNK MEGJELENÉSE

Májusban jelentettük meg a harmadik Üzleti Döntéshozók évkönyvünket. A száz oldalas, exclusive almanachunkban megtalálhatóak cégvezetőink névjegyei, cégeik kedvezmény-nyújtásai, valamint hirdetéseik. A kiadvány továbbra sem kerül közforgalomban, azt kizárólag rendszertagjaink kapják. A 2004-es Üzleti Döntéshozók, 2004 év első negyedévében készül el, és juttatjuk el partnereinknek személyesen.

2003. április 29.-május 4.

CSABA EXPO – Békéscsaba

Partnerképviseleti Szolgáltatás
2003. április 30.-május 4. között Békéscsabán rendezték meg a XI. Csaba Expot. Ezen a kiemelkedő szervezettségű, méltán országos hírű Vásáron a HanCo. Menedzseriroda Kft. 21 céget képviselt. Az új üzleti kapcsolatok mellett immár igaz barátságok is kötnek bennünket a Viharsarokhoz. Örömmel tapasztaljuk partnereink elismeréseit is, mely megerősítettek bennünket abban, hogy érdemes volt jelen lenni 2003-ban a Csaba Expon