A HANCO. MENEDZSERIRODA ÉRTED ÉS CSALÁDODÉRT!

Munkatársainknak

Esztétikum Bt. - Szabó András

Az Esztétikum Bt. 1992 márciusában alakult. Fő tevékenységünk: INDECO tolóajtós beépített szekrények gyártása, beszerelése

Lakossági bútorgyártással foglalkozunk, melyben bármilyen egyedi méretű bútor elkészítését vállajuk garanciával. Így konyhák, szobák, fürdőszobák, előtérek bútorozása.

Az INDECO tolóajtóinak rendszerét a kanadai DSH Inc. gyártja, mely évtizedek óta világviszonylatban tölt be vezető szerepet a rendszer gyártásában. E neves céget képviseli az INDECO Európa több országában: Magyarországon, Szlovákiában, Csehországban, Németországban, Lengyelországban, Litvániában, Fehéroroszországban és Ukrajnán.

Az INDECO közkedvelt a vásárlók körében, köszönheti ezt gazdag kínálatának, a felhasznált alapanyagok kiváló minőségének, a kiegészítők bő választékának, s a termék variálhatóságának. Ez teszi alkalmassá az INDECO termékeket mindennemű belső tér berendezésére, szem előtt tartva a maximális térkihasználás szempontját.
Az INDECO termékekkel valóra válthatják lakberendezési elképzeléseiket, vágyukat az egyedi, s egyben praktikus és természetes iránt, a minőség, az elegancia és a lendületes egyszerűség jegyében. Mindez elérhető áron, rövid határidőn belül, professzionális kivitelezésben, 10 év garanciával.

HanCo.-s kedvezmény: 20% a mindenkori munkadíjakból.
Kapcsolattartó: Szabó András cégvezető +36-30-749-5587

                                                                                                                                                                  

 

 Elérhetőségeink:

 9024 Győr, Bartók   B. u. 35/a.

 Telefon: +36-30-749-5587

 Internet: www.esztetikum.hu

 E-mail: info@esztetikum.hu