A HANCO. MENEDZSERIRODA ÉRTED ÉS CSALÁDODÉRT!

Munkatársainknak

Fortuna Szálloda- és Étteremhajó

Hajónk, 1967-ben épült a Ganz Óbudai Hajógyárában és 1992. novemberéig SZOT üdülőhajóként
járta a Dunát. 2000-ben sor került a hajó teljes belső átépítésére, melynek során a kabinok méretét megnövelték, a gépház helyén pedig egy "angol pub" söröző lett kialakítva.

A hajótest alsó része 14 db mosdós szobából áll, melyekhez közös mellékhelyiségek és zuhanyzók tartoznak. A főfedélzeten a recepció, az exkluzív kivitelű, elegáns "Lord Nelson" étterem, a "Szirén" konferenciaterem, valamint egy tradicionális tárgyalószalon, a "Nelson" található. Ezen a szinten kapott még helyet 12 zuhanyzóval, televízióval, minibárral, telefonnal ellátott, légkondicionált szoba is. A felső fedélzet tulajdonképpen a szállodai szint, 32 szobával (felszereltségük megegyezik a főfedélzeti szobákéval).

Hajónk büszkesége a mesés panorámájú, tágas belső terű, 4 db superior kategóriájú szoba, amely egyedi igények kielégítését is lehetővé teszi. A hajó valamennyi helyisége légkondicionált, hőmérsékletük egyedileg szabályozható.

Vendégeinket júniustól népszerű grillteraszunkra várjuk, ahol az idelátogatók finom, könnyű ételek és hűsítő italok társaságában élvezhetik a Duna-part hangulatát.

Kényelmes szobáink, romantikus hangulatú környezetünk, a Világörökség részét képező panoráma, illetve a központi fekvés nyújtanak előnyöket a Budapesten tartózkodó turistáinknak és rendezvényeinken résztvevő vendégeinknek.

HanCo.-s kedvezmény: 25 % kedvezmény a szállodai szobaárból, 20 % kedvezmény az étel-ital napiárból, 30 % kedvezmény a terembérleti díjakból.

Kapcsolattartó: Ledvényi Csaba szállodaigazgató  (+36-30) 343-3352  

  Elérhetőségeink:

 1137 Budapest, Szent István   rkp.,    Alsó rkp.

 Telefon: 06-1-288-8100

 Telefax: 06-1-270-0351

 Internet: www.fortunahajo.hu

 E-mail: fortunahajo@chello.hu