A HANCO. MENEDZSERIRODA ÉRTED ÉS CSALÁDODÉRT!

Munkatársainknak

Tupperware (Fortup Kft.)

A Tupperware háztartási műanyag edényei segítséget nyújtanak a hűtőben való frissentartáshoz, a tároláshoz, a konyhai előkészítéshez, a szervírozáshoz, a mélyhűtéshez, a mikrohullámú sütőben való főzéshez, sütéshez és melegítéshez.
Az orlandoi központú cég ma a világ több mint 130 országában van jelen, és fogalom a háziasszonyok körében. Ma a Tupperware szerte a világon több, mint 1.500.000 embernek biztosít munkalehetőséget. A világon összesen 19, Európában pedig 4 országban, Belgiumban, Franciaországban, Portugáliában és Görögországban működik Tupperware gyár. A cég Tanácsadóinak és alkalmazottainak a száma meghaladja a 1.500.000-et.
A Tupperware termékek tudatos termékfejlesztés eredményeként kiváló tulajdonságokkal rendelkeznek: az edények normál használat mellett törhetetlenek, nem deformálódnak, nem veszik át a bennük tárolt élelmiszerek illatát és mosogatógépben is mosogathatóak.

A Tupperware mindenkori vezérelve: „Nem mindennapi formatervezés a mindennapokhoz.” Ez a törekvés a mai napig érvényes. A vállalat tervezői rendszeresen nyernek el Európában és Ázsiában rangos formatervezési díjakat. A forma mellett a minőségnek is kiemelkedõ szerepe van: rendeltetésszerű használat mellett a termékekre a cég életreszóló garanciát vállal, illetve állandó termékeihez biztosítja a folyamatos kellékellátást is.

HanCo.-s kedvezmény: 20% a termékek áraiból.

Kapcsolattartó: Szilfainé Papp Magdolna területi vezető 06-30-622-7367

 

Elérhetőségeink:
H - 2800 Tatabánya, Teleki u. 11.
Telefon: +36- 34-303-844
Mobil: 06-30-622 7367
E-mail: fortup@tuppertk.hu
Internet: www.tupperware.hu