A HANCO. MENEDZSERIRODA ÉRTED ÉS CSALÁDODÉRT!

Munkatársainknak

Future Web Design

2004 év végén alapítottuk meg vállalkozásunkat, azzal a céllal, hogy az Ön cége az informatika és a nyomdatechnológia terén teljes körű kiszolgálást kapjon. Az információs technológia és az Internet rohamos fejlődése új lehetőségeket kínál fel a marketing és a reklámozás terén. Ezen lehetőségek segítségével az Ön elképzelései és céljai könnyedén megvalósulhatnak, ezáltal előnyhöz juttatva cégét. Leginkább "webes" programozással és grafikával foglalkozunk. Weblapkészítésben országosan elismertek lettünk, az egész ország területéről kapunk megrendeléseket, közbeszerzéses pályázatok meghívottjai szoktunk lenni.

Miben tudunk segíteni Önnek?

.: Honlapkészítés - Weblapkészítés - Weblap készítés - Honlap készítés
.: Honlap karbantartás
.: Webdesign készítés
.: Animáció készítés (Flash, 3D)
.: Névjegykártyák, szórólapok, reklámanyagok tervezése -készítése
.: Logótervezés, Arculattervezés, Látványterv készítés
.: Domain regisztrálás, Tárhely biztosítás
.: Programozás
.: Webshop készítés
.: Keresőoptimalizálás, Online Marketing Tanácsadás (google top 10)
.: CRM rendszer - Ügyfélkapcsolati Rendszer készítés (Vállalatirányítási rendszerek)
Egy nagyon fontos kritériumot azonban mindig szem előtt kell tartani, hogy az Ön honlapja, reklámanyaga mindig aktuális, naprakész valamint a kor új elvárásainak megfelelő legyen. Itt megtalál mindent, ami ahhoz szükséges, hogy cége ismertebb, ezáltal eredményesebb legyen!

A mai világban elengedhetetlen, hogy a versenyképes cégek ne legyenek jelen az Interneten, éppen ezért ajánljuk tevékenységünket az Ön figyelmébe. Ha még nincs honlapja, akkor elkészítjük Önnek. Használja ki az Inernet adta lehetőségeket és készítesse el saját, egyedi honlapját. Gondoljon csak bele mennyivel egyszerűbb otthonról a székéből egy-két kattintással utána járni annak amit éppen keres, és ezáltal fontos információkhoz jutni. Ki sem kell mozdulnia otthonról és nem beszélve arról, hogy mennyi időt takaríthat meg vele, és persze felesleges megjegyezni, hogy mennyi pénzt is. Ezen kívül azonban az igazi előnye, hogy a nap 24 órájában, az év 365 napján folyamatos és ingyenes reklámlehetőséget biztosít cégének...

Sok cég miután elkészíti weblapját elégedetten hátradől és várja, hogy mikor jönnek a vevők. Ez a legnagyobb HIBA ami a sikeres vállalkozás útjába állhat! Keresőoptimalizálás nélkül nem érhet el nagy sikereket.
 

HanCo.-s kedvezmény: 20% a szolgáltatások áraiból.

Kapcsolattartó: Tapasztó Gábor ügyvezető igazgató +36-60-702-7612

Elérhetőségeink:

H-3524 Miskolc, Hajós A. u. 40.

Telefon: +36-60-702-7612

E-mail: info@futureweb.hu

Internet: www.futureweb.hu