A HANCO. MENEDZSERIRODA ÉRTED ÉS CSALÁDODÉRT!

Munkatársainknak

Gacsó Borászat

Telephelyünk Egerben, a Berva-völgyben található. A palackozó üzem 1992-ben létesült, elsősorban a család szőlőterületein megtermett bor tárolása és palackozása céljából. Folyamatos fejlődésünknek és borainak népszerűségének köszönhetően a vállalkozás jelentős fejlődésen ment keresztül. A palackozó kapacitásunk jelenleg 1500 palack/óra. A palackozó gépsort kovaföldszűrő, membránszűrő és lapszűrő egészíti ki. A palackozott borok stabilitását a melegsteril töltési technológia bizosítja. A tárolótér 1600 hl korszerű saválló acél tartály, de emellett a hagyományos tárolási mód is rendelkezésünkre áll. 1998-ban épült pincénkben 1000 hl bor ászokhordós tárolására van lehetőség.

A családi üzem által előállított palackozott borokat, elsősorban belföldön értékesítjük. Emellett Lengyelországba és Szlovákiába exportálunk jelentősebb mennyiséget. Belföldön az áru kiszállítása négy saját tulajdonú teherautóval történik. Partnereink elsősorban magyarországi nagykereskedelmi egységek, melyekkel hosszú távú szoros együttműködést alakítottunk ki, a piaci igények minél eredményesebb kiszolgálása érdekében.

Az üzem és a termelés felelős vezetője és tulajdonosa, Gacsó László. A kereskedelmi tevékenységet a Gacsó Család Kft. végzi, melynek ügyvezetését Szabó Tibor és Grósz Csaba látja el. 1997-től folyamatosan történik az évjáratonként kiemelkedő minőségű borok válogatása, külön kezelése, palackos érlelése. 2000 augusztusában kezdjük ezeknek a palackozott boroknak a forgalmazását. Ezek a borok fajtánként csak korlátozott (a készletnek megfelelő) darabszámban lesznek kaphatóak.
 

HanCo.-s kedvezmény: 20% a borok listaárából

Kapcsolattartó: Gacsó Eszter kereskedelmi igazgató +36 30 9674 374

 

 Elérhetőségeink: 

 3300 Eger, Berva völgy

 Telefon: +36 36 431 061

 Telefax: +36 36 431 061

 Internet: www.gacsobor.hu

 E-mail: gacsobor@tgacsobor.hu