A HANCO. MENEDZSERIRODA ÉRTED ÉS CSALÁDODÉRT!

Munkatársainknak

HanCo. Exkluzív Üzleti Társaság

„Minden ember életében van néhány olyan pillanat, amikor lehetősége lesz többet elérnie 12 hónap alatt, mint az elmúlt 12 évben."  - Earl Nightingale

A HanCo. Üzleti Társaság tagjai cégek és vállalkozások vezetői, első emberei, döntéshozói. Érdekközösségünkhöz való kapcsolódásakor Te is többféle üzleti csomag közül választhatsz. Segítené vállalkozásodat, ha évente többszázezer, vagy akár milliós nagyságrendű költségeket takaríthatnál meg rajtunk keresztül a HanCo. tagsági kártyájával, melyet üzleti csomagodhoz biztosítunk  Neked?
Használjd ki céged, vállalkozásod javára, hogy immár újabb szolgáltatásainkkal állunk üzleti partnereink rendelkezésére.

Országos értékesítési kampányt indítunk rendszertagjaink még szélesebb körű bevonása és minőségi kiszolgálása érdekében. Szeretnénk nagyon sok, eddig általad nem ismert cég- és vállalkozásvezetőnek bemutatni személyed és üzleti tevékenységedet! Szerezz újabb vevőket, megrendelőket a HanCo. Menedzseriroda segítségével! Csatlakozz hozzánk, hogy Hozzád is minél többen csatlakozhassanak!

Ezt a lehetőséget kínáljuk Neked is! Szívesen látunk a HanCo. Üzleti Társaságban! Dönts most!

A HanCo. tagság további előnyeiről itt olvashatsz.
 

 

 Partnerünk véleménye:

"Amikor 2002-ben megkerestek ajánlatukkal, egy percig sem volt kérdés számomra, hogy igent kell mondanom. Ahogy teltek az évek, mindig mindent a szerződésünk szerint teljesítettek. Nagyon sok üzleti partnert közvetítettek már nekünk, akik meghatározó szerepet töltenek be azóta is cégünk életében. Mindig jó szívvel ajánlottuk Őket más partnerünknek is, hiszen a HanCo. Menedzseriroda egy remek vállalkozás!"     

Kőszegi György tulajdonos, Ági Exkluzív Esküvői Ruhaszalon, Kaposvár, Balatonboglár

                                         www.agiszalon.hu