A HANCO. MENEDZSERIRODA ÉRTED ÉS CSALÁDODÉRT!

Munkatársainknak

HanCo. Üzleti Kiadványok

  „Bámulatos, hogy miket lehet megvalósítani, ha nem érdekel, hogy ki kapja érte az elismerést.”                Harry Spencer Truman

1999-től évente jelentettük meg nyomtatott formában az Üzleti Döntéshozók exkluzív, 100 oldalas kiadványunkat, melyben üzleti partnereink cégvezetői szerepeltek névjegykártyájukkal.

Kiadványaink részét képezte rendszertag Cégeink reklámjai, hirdetései, bemutatkozó anyagai is.

Katalógusainkból tájékozódhattak arról is partnereink, hogy mely cégek, milyen kiemelt kedvezményeket biztosítanak Üzleti Társaságunknak. Így partnereink akár többszázezres költségmegtakarítást realizálhattak akár cégként, akár magánemberként vették igénybe kínálatainkat.

Minden olyan kiállítás, expo alkalmából, melyen a HanCo. Menedzseriroda Kft. Partnerképviseleti Szolgáltatásával jelen volt, kiadtuk a HanCo. Vásári Magazinjainkat.

A vásári prospektusainkat nem csak az adott expo szakmai érdeklődői kapták, hanem minden rendszertagunk is. A megjelenéseket használtuk fel arra a célra is, hogy üzleti partnereinket az aktualitásainkról tájékoztattuk.

Új üzleti stratégiánknak megfelelően ezeket a kiadványokat immár online formában jelentetjük meg, a még szélesebb partneri kör bővítése érdekében.
Neked fenntartottunk egy helyet ebben is!