A HANCO. MENEDZSERIRODA ÉRTED ÉS CSALÁDODÉRT!

Munkatársainknak

Keszthelyi Televízió

A Keszthelyi Televízió 1985. február 25-én, Zala megyében elsőként, az országban ötödikként kezdte meg adásait.1995. végéig a város intézményeként, 1996. januárjától Keszthely város egyszemélyes Kft-jeként működik. A televízió adásideje 24 óra, melyből napi 8 óra a szerkesztett műsor, a fennmaradó idő, pedig képújság szolgáltatás.

Műsoraink Keszthelyen – kábelhálózaton - 6.500 lakásban nézhetőek. 2002.-től adásainkat adótoronyról sugározva a teljes Nyugat-balatoni térségben, összesen 37 településen láthatják és így a régió meghatározó televíziójává váltunk.
Szerkesztőségünk számára legfontosabb a pártatlan, sokoldalú helyi hír és információszolgáltatás, a vélemények széleskörű bemutatása. Műsoraink fórumot teremtenek közügyekben, és lehetőséget biztosítanak az eltérő vélemények, vitatott kérdések bemutatására is.

Televíziónk különös figyelmet fordít a nemzeti és helyi kulturális örökség értékeinek bemutatására, a helyi kulturális sokszínűség megőrzésére.

A Keszthelyi Televízió legfontosabb célja a jövőben is, hogy komplex egységes médiumként vállaljon szerepet a város közéletében. Műsorszerkezetében tükröztesse a polgárokat érintő kérdéseket, hiteles, kiegyensúlyozott tájékoztatásával hivatkozási pontként szolgáljon a helyi társadalmi, gazdasági és kulturális élet területén.
 

 

HanCo.-s kedvezmény: 30 % minden média- és reklámszolgáltatások áraiból.

Kapcsolattartó: dr. Molnár András ügyvezető, főszerkesztő +36-20-939-2970

 

 

 Elérhetőségeink:

 8360 Keszthely, Kossuth L. u. 45.

 Telefon: +36-83-320-200

 Internet: www.tvkeszthely.hu

 E-mail: info@tvkeszthely.hu