A HANCO. MENEDZSERIRODA ÉRTED ÉS CSALÁDODÉRT!

Munkatársainknak

Optika laSylvie

Vállalkozásunk 1996-ban jött létre, azzal a céllal, hogy páratlan választékot nyújtva mindenki által megfizethető optikai termékeket árusítsunk
2001 óta tevékenységünk komplett szemüvegek elkészítésével és optikai tevékenységgel bővült. Jelenlegi impozáns üzletünket a tavalyi év elején nyitottuk új, korszerű szemvizsgálati berendezésekkel.

A szemvizsgálatot magasan képzett szakemberek végzik. A computeres, ún. objektív szemvizsgálatot, szubjektív vizsgálat követi,- ahol a binoculáris ellenőrzés után felírják a páciens számára legmegfelelőbb korrekciót és a látszerészekkel összhangban ajánlják a legjobb megoldást az éleslátás biztosításához. A szemvizsgálatot színtévesztést felismerő és térlátást vizsgáló tesztekkel fejezik be.

Elégedett vevőinkből rendszeres törzsvásárlók válnak, akik szívesen visszatérnek és ajánlják ismerőseiknek üzletünket.

Számunkra a legfontosabb a megelégedett vevő,- ezért szemüvegkereteinket nem 1 vagy 2 cégtől szerezzük be, hogy a legkedvezőbb mennyiségi kedvezményeket kapjuk,- hanem kb. 3o beszállítótól vásárolunk, hogy mindenki megtalálhassa az általa megálmodott szemüveget. (kb. 15oo szemüvegünk van készleten)
Fúrt (keret nélküli) szemüvegeknél egyedileg formákat is alkotunk a páciens arcához igazítva.

A munkaadónak is bőségesen megéri munkavállalójának egészségéről gondoskodni. A számítógép előtt ülőknek a megfelelő lencse használatával a nap végére kevésbé fárad el szeme, nem pirosodik be,- néhány esetben a fejfájásnak is okozója a nem megfelelő korrekció. A munkavállaló a helyes szemüveggel hatékonyabb munkavégzésre képes, jobb lesz a hangulata, kevesebb hibát vét.

A helyszínre viszünk néhány száz szemüvegkeretet, melyből a dolgozók akár azonnal megrendelhetik a számukra megfelelő korrekcióval készülő szemüveget, melyet azok elkészültével a helyszínre visszaszállítunk. Az elkészített szemüveget természetesen minden esetben a páciensre igazítjuk.

A céges megrendelésnél a szemvizsgálat díja INGYENES, az összes dolgozó szűrését díjtalanul elvégezzük.
 

HanCo.s kedvezmény: 20% a termékek és szolgáltatások áraiból

Kapcsolattartó: Gesztelyi Szilvia ügyvezető igazgató +36-70-577-0537

 

  Elérhetőségeink:

  H-1053 Budapest, Múzeum krt. 41.

  Telefon/fax: 06-1-266-7134

  E-mail: optikalasylvie@freemail.hu