A HANCO. MENEDZSERIRODA ÉRTED ÉS CSALÁDODÉRT!

Munkatársainknak

MaxMédia 2000 Kft.

Cégünk, a MaxMédia 2000 Kft. digitális reklámsugárzással (plazma reklám!), Plazma és LCD TV-k bérbeadásával, cégek-, vállalkozások Image,- és reklámfilmjeinek az elkészítésével foglalkozik!

Vállalkozásunk azért alakult, hogy megismertesse a Régiót a digitális reklámozás lehetőségeivel, a nyugaton Digital Signage-ként emlegetett LCD reklám megoldásokkal.

A plazmareklám nem más, mint egy új, alternatív online tájékoztatási rendszer, amely plazmatelevíziókon keresztül helybe viszi az információt, reklámot, hirdetést az érdeklődő számára (indoor reklám), mégpedig úgy, hogy a címzett - ellentétben a hagyományos felületekkel - a mindennapi életéhez tartozó olyan forgalmas helyszíneken jut hozzá az információhoz, ahol az emberek összegyűlnek, vásárolnak, szórakoznak, sétálnak, vagy éppen várakoznak.

A plazma reklám ezzel alkalmasabb bármilyen más eszköznél a reklám, a hirdetés vagy tájékoztató információ eljuttatására.

A hálózat kiépítése során a MAXMEDIA 2000 kiemelt figyelmet fordított arra, hogy a plazma tv-ket olyan helyszínekre telepítse, ahol a magas kontaktszám és a hirdetői szempontból legértékesebbnek tekinthető célközönség elérése biztosított legyen. A hálózat további erőssége e célközönség költség hatékony elérése.

Célunk, hogy termékeinkkel elősegítsük partnereink, ügyfeleink nagyobb és stabilabb piaci részesedését, bármilyen vállalkozási vagy közérdekű csatornáról is van szó, személyre szabott, egyedi ötletekkel, továbbá, hogy magas szintű szolgáltatást nyújtsunk minden olyan eseményen, rendezvényen is, ahol e marketing eszközök szerepelnek, szerepelhetnek.

HanCo.-s kedvezmény: 20% minden szolgáltatásunk árából.

Kapcsolattartó: Tarsoly Előd ügyvezető igazgató (+36-20-315-2000)

 

                                                                                                      

 

 Elérhetőségünk:

 5600 Békéscsaba, Ipari út 42.

 Mobil: +36-20-315-2000

 Internet: www.maxmedia2000.hu

 E-mail: info@maxmedia2000.hu