A HANCO. MENEDZSERIRODA ÉRTED ÉS CSALÁDODÉRT!

Munkatársainknak

Miss Internet Hungary

A "Miss Internet Hungary" internetes szépségverseny évenként kerül megrendezésre. Havonta van 1-1 elődöntő, melyben mindig 18 versenyző vesz részt.
Az elődöntőkből az első három helyezett jut a decemberi internetes döntőbe. A versenyzők páronként küzdenek meg egymással.
Mindenki mindenkivel egyszer párba kerül. A szavazó feladata, hogy a két lány közül kiválassza azt, aki jobban tetszik neki, és rá adja le a voksát. Minden nap érdemes visszatérni, mert naponta vannak újabb fordulók, ahol más-más versenyzőket sorsolunk össze, és minden nap el kell dönteni, melyikük a szebb. Egy nap több pár mérkőzik meg egymással.   (A játék logikája azonos a focibajnokságéval, körmérkőzések, fordulók és tabella is van.)Az elődöntő eredményét minden hónapban egy party-n hirdetjük ki, ahol a versenyzők estélyi és fürdőruhában mutatkoznak be.
A közönség szavazhat az általa legszebbnek ítélt résztvevőre, aki szintén továbbjut a döntőbe, ha egyébként nem került volna be.
A party-król készült - képekkel illusztrált beszámolók - a honlapunk Hírek menüpontban tekinthetők meg. A tizenegy elődöntőből továbbjutó versenyzők mérkőznek meg a decemberi internetes döntőben. A gálán nem mindenki vesz részt, csupán 20-22 fő lép színpadra az alábbiak szerint: a gálán fellépő versenyzők kiválasztása egy előzsűrizés során történik. Az internetes döntő első tíz helyezettje automatikusan részt vesz a gálán, de ennek feltétele az előzsűrizésen való megjelenés. Amennyiben az első tíz versenyzőből valaki nem jelenik meg, a sorrendben utána következő megjelent versenyző lép a helyére, pl. ha az első tízből csak kilenc versenyző jön el, akkor a tizenegyedik helyezett is automatikusan bekerül a gálára, ha csak nyolc jön el, akkor a tizenkettedik helyezett is. A fennmaradó 10-12 helyre az előzsűri válogat a többi megjelent közül.
A gálaesten a "Miss Internet Hungary" megválasztása az alábbiak szerint történik: a versenyzők az internetes döntőben szerzett helyezésük alapján pontszámot kapnak, s ugyanígy, ezzel azonos értékű pontszámot kapnak a zsűritől is, a két pontszám összege adja ki a versenyző összpontszámát, pl. ha 20 versenyző vesz részt a gálán, akkor az internetes szavazás első helyezettjének 20 pontja van, a másodiknak 19, és így tovább. A zsűri az általa legszebbnek talált lánynak 20 pontot ad, a másodiknak 19-et, és így tovább, s a két pontszám összege adja ki a versenyző végleges pontszámát. A legmagasabb összpontszámú versenyző kapja a "Miss Internet Hungary" címet. 
HanCo.-s kedvezmény: 20% az éves klubtagsági díjból.
 

Kapcsolattartó: Bodor László ügyvezető igazgató +36-30-463-0252

                                                                         

 

 

 Elérhetőségeink:

 1071 Budapest, Dózsa Gy. út 72.

 Telefon: +36-1-321-1722

 Telefax: +36-1-321-1722

 Internet: www.missinternet.hu

 E-mail: bodor@mail.tvnet.hu