A HANCO. MENEDZSERIRODA ÉRTED ÉS CSALÁDODÉRT!

Munkatársainknak

Üzlet és Barátság

„Ha sikeres akarsz lenni, a dolog nagyon egyszerű. Érts ahhoz, amit csinálsz! Szeresd, amit csinálsz! És higgy abban, amit csinálsz! Igen, ilyen egyszerű ez.” - Will Rogers

 
                                                                                                                   
 
 
A HanCo. Menedzseriroda Kft. tulajdonosaként barátsággal köszöntelek Benneteket. Tizenhárom éves tevékenységünk során a különböző üzletágainkat azzal a céllal alapítottuk, hogy azokban szorosan együttműködve, minőségi szolgáltatásokat nyújtsunk partnereinknek, megrendelőinknek. Egyaránt számíthattok ránk magánemberként és vállalkozóként is!
                                                                                                                  
 
 
 
Szolgáltatásainkat úgy állítottuk össze, hogy azok hasznosak, gyümölcsözőek lehessenek magánembereknek, családoknak, baráti társaságoknak, de megtalálják a számításaikat velünk a Vállalkozók is, akiknek több területen tudunk együttműködést kínálni. Számunkra nagyon fontos a közvetlen kapcsolat, így nem véletlen lett cégünk szlogene: "Üzlet és Barátság"
                                                                                                                                                                         Munkánk valódi értékét megrendelőink elégedettsége igazolja. Az általuk megfogalmazott elismerések formálják küldetésünket, erősítik a minőségbe vetett hitünket. Ezt a felelősséget mindannyian átérezzük, és ennek szellemében fogunk cselekedni a Veletek való találkozásainkkor is.
                                                                                                                                                                     Biztosak vagyunk abban, hogy a jövőben is sikerrel vesszük az akadályokat. Köszönjük a bizalmat, és ígérjük, hogy az ebből fakadó lehetőségeket is a Ti szolgálatotokba állítjuk.
 
Reméljük, hogy sokáig lesznek közös dolgaink Veletek!

Baráti üdvözlettel,

Hankó Csaba
ügyvezető igazgató