A HANCO. MENEDZSERIRODA ÉRTED ÉS CSALÁDODÉRT!

Munkatársainknak

Szombathelyi Televízió

A Szombathelyi Televízió az elmúlt 15 évben Szombathely és 20-25 km-es vonzáskörzetének meghatározó helyi médiumává nőtte ki magát. A helyi hírekre, eseményekre nyitott közönséget integrált kommunikációs rendszerünknek köszönhetően széleskörű, naprakész információkkal szolgáljuk ki.

Régi és új műsoraink által a Szombathelyi Televízió ma már szinte minden korosztályhoz egyaránt szól. Műsortematikánknak köszönhetően hirdetőink nagy biztonsággal és hatékonysággal érhetik el a kívánt célcsoportot. A Szombathelyi Televíziót kétcsatornás kommunikáció határozza meg. Interaktív alapra helyezett műsoraink hatékony párbeszédet biztosítanak a néző és a műsorkészítő között. Olyan adásokat építünk, amelyeknek a nézők otthonról is részesei, formálói lehetnek. Népszerű és nagy érdeklődésnek örvendő műsorok közben küldhetnek, mondhatnak véleményeket a stúdióba SMS üzenetek, telefonok, e-mailek formájában vagy akár személyesen is.
A heti műsorrend lényege, hogy minden napnak saját tematikája van:

Hétfő: sport, egészség, életmód, család
Kedd: kultúra, tudomány, művészet
Szerda: közérdekű témák
Csütörtök: politika, közélet, gazdaság
Péntek: szórakoztató, szolgáltató műsor
Változatos programkínálatunk állandó és stabil eleme a minden hétköznap 19 órakor jelentkező Híradó, amely kiemelkedő nézettséggel bír Szombathely és környékének lakossága körében. Hirdetőink a reklámfilmek jelentős részét a Híradó közvetlen környezetében helyezik el, mert a hírműsor előtti és utáni reklámokkal lehet leghatékonyabban megszólítani a meglévő és potenciális fogyasztókat.
HanCo.-s kedvezmény: 30% a hirdetési, a képújság, és a reklámkészítési díjakból.

Kapcsolattartó: Szöllősi Iván ügyvezető igazgató +36-20-377-1774

 

 

 Elérhetőségeink:

 9700 Szombathely, Géfin Gy. u. 22.

 Telefon: +36-94-325-525

 Telefax: +36-94-501-360

 Internet: www.tvszombathely.hu

 E-mail: tvszombathely@tvszombathely.hu