A HANCO. MENEDZSERIRODA ÉRTED ÉS CSALÁDODÉRT!

Munkatársainknak

TTG Hungary

 A TTG Hungary, a TTG nemzetközi láncának tagjaként 1990 óta van jelen a magyar piacon, 5000 példányban jelenik meg, pontos ütemterv szerint. Előfizetői elsősorban utazásszervezők, utazási irodák, szállodák, panziók, éttermek, önkormányzatok, non profit turisztikai szervezetek, közlekedési és légitársaságok, de gondoskodunk arról is, hogy a parlamenti képviselőkhöz, az OIB tagokhoz, a Gazdasági és Közlekedési Minisztériumba, a fővárosi turisztikai bizottság tagjaihoz és a turisztikai szakma döntéshozóihoz is eljusson lapunk. Terjesztése folyamatosan napra készen tartott, saját címlista alapján történik.
A külföldi kiállításokra készülő mellékletek és különszámok a TTG nemzetközi partner lapok valamint az ITTFA – International Tourism Trade Fairs Association, melynek lapunk hivatalos médiapartnere- közreműködésével kerülnek terjesztésre.
                                                                                                                                                                             A TTG Hungary, kihasználva a TTG nemzetközi lapok híranyagát, rendszeresen tájékoztat a hazai és külföldi szakmai eseményekről, kiállításokról, work shopokról, road show-ról. Folyamatosan foglalkozunk a hazai szakmát érintő aktualitásokkal, problémákkal, hazai és nemzetközi előrejelzésekkel, trendekkel. Közreműködésünkkel és a TTG nemzetközi lapcsalád támogatásával számos olyan nemzetközi eseményen, kiállításon vehetnek részt a turisztikai szakma képviselői, ahol Magyarország nem képviselteti magát, s ahol kiváló lehetőség nyílik a partnerkapcsolatok szélesítésére és az árualapok bővítésére. Szerkesztőségünk vállalja olyan mellékletek komplett elkészítését (szövegszerkesztés, fotózás, grafikai tervezés, képfeldolgozás, tördelés, nyomdai kivitelezés), melyek

Egy-egy desztináció újdonságait,
Újonnan nyíló, felújított, illetve bővített szállodát,
Egy-egy régió kínálatát,
Egy-egy rendezvény részletes programját,
Bármilyen új turisztikai terméket
2-4 oldalon mutatják be az újság hasábjain, vagy önálló – de az újsággal együtt terjesztésre kerülő – kiadvány formájában. A TTG Hungary segítségével eljuttathatja ajánlatait a világ számos, jelentős turisztikai vásárára is, egyrészt a szerkesztőség által készített különszámok, másrészt a TTG nemzetközi lánchoz tartozó laptársaink (TTG Olaszország, Lengyelország, Csehország, Oroszország, Írország-Egyesült Királyság, Ázsia, Észak-Afrika, Kína, Közép-Kelet) hasábjain keresztül. Kiterjedt partnerkapcsolatainkra alapozva hatékony segítséget tudunk nyújtani workshopok teljes körű megszervezésében, az Önök kínálata iránt legjobban érdeklődő vevők felkutatásában.
                                                                                                                                                                                  HanCo.-s kedvezmény: 30% a hirdetési díjakból + minden HanCo.-s tagnak cégünk grátisz előfizeti újságunkat.

Kapcsolattartó: Elnabulsyné Somszegi Beáta lapigazgató +36-20-325-8076

 

 

 Elérhetőségünk:

 1066 Budapest, Zichy J. u. 4. I. em.

 Telefon: +36-1-321-1939

 Telefax: +36-1-321-1939

 Mobil: +36-20-325-8076

 Internet: www.ttghungary.hu

 E-mail: info@ttghungary.hu