A HANCO. MENEDZSERIRODA ÉRTED ÉS CSALÁDODÉRT!

Munkatársainknak

HanCo. Üzleti Szolgáltatások

 „Sikeres üzletmenet láttán mindig gondolj arra, hogy valaki egyszer lépett egy merészet!” Ferdinand Drucker

A XXI. század kommunikációja az internet! Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött, célunk, hogy minden ügyfelünknek egyénre szabott megoldást kínáljunk, növeljük partnereink üzletének online piaci elérhetőségét, bővítsük termékeinek, márkájának ismertségét, ezáltal segítve a jobb üzleti eredményt és a nagyobb profit lehetőségét. Komplex megoldást nyújtva az arculat és logo megtervezésétől, a hatékony és keresőbarát weboldal elkészítésén át, a teljes online marketing stratégia (keresőoptimalizálás, keresőhirdetés, kreatív szövegírás, webanalitika, kulcsszókutatás, hőtérképes vizsgálat) kidolgozásáig.

 

Üzleti partnereink tevékenységét segítjük a teljes grafikai-nyomdai hátterünkkel is. Így megrendelőink rendelkezésére állunk minden nyomdai munkálatban a tervezéstől a kivitelezésig. A hirdetésektől, szórólapokon, újságokon át, a névjegytől a több száz oldalas exkluzív, színes prospektusokig, kiadványokig mindent meg tudunk oldani.  Mindezt úgy, hogy megbízóinknak akár egy lépést sem kell tenniük. Mindig kiváló minőségű munkát adunk át a legversenyképesebb árakon. 

Harmadik ilyen terület a vendéglátás-sport-szabadidő. Segíteni tudunk rendszertagjainknak amennyiben céges rendezvények helyszíneit, kikapcsolódási, sport-wellness-szabadidős lehetőségeket keresnek.

Számíthattok ránk akkor is, ha minőségi éttermekre, partykra, vagy ha akár lovas tanyára, gyógy- és wellness szállodákra, oktatási-képzési-csapatépítési helyszínekre, szolgáltatásokra van szükségetek.

Rajtunk keresztül kiemelt kedvezményeket és jelentős költségmegtakarítást realizálhatnak partnereink üzleti szolgáltatásaink megrendeléseivel.
 

 Természetesen: Te is! Már csak egy jó döntésre vagy a lehetőségtől!